Ensiluokkaista norjalaista sashimilohta

 
Herkullinen SALMA-sashimilohi sopii täydellisesti sushikäyttöön.

Korkeasta laadusta tunnettu SALMA on norjalainen ruodoton ja nahaton sashimilaatuinen lohiseläke, jonka uniikki pakkaus ja design erottuvat kilpailijoista.

SALMAn tarinassa yhdistyvät innovatiivinen tapa kehittää kalankasvatusta ja -jalostusprosessia sekä intohimo täydelliseen lopputuotteeseen, maailman laadukkaimpaan loheen.

Yhteistyökumppanimme SALMA on lähtöisin Länsi-Norjan saaristosta Bømlon saarelta, jossa yritys toimii edelleen. Liiketoiminta alkoi kalatehtaana vuonna 1937 ja käsittää nykyisellään 3 hautomoa, 23 toimipistettä, tuotantolaitoksen, pakkaamon, sekä myynti- ja markkinointiyhtiön. Yritys käsittelee lohta n. 4000 tonnia vuodessa. Liikevaihtotavoite vuodelle 2018 on 42 milj. euroa.

Pitkä kokemus näkyy ja maistuu kalan laadussa

Oikeanpuoleisessa kuvassa kuvattuna SALMA-tuotannossa käytettävä Live cold -menetelmä.

Kalan tuotannosa käytetty Live cold -menetelmä on maailman ensimmäinen uudistettu ja paranneltu kalantuotantoprosessi. Kalat nostetaan kylmässä vedessä odottamaan fileointia suoraan kalastusaluksesta, toisin kun tavanomaisessa tuotannossa. Menetelmän on lohelle stressitön ja SALMA takaa että lohet fileoidaan max. 4 tunnin kuluessa nostosta, ennen kuin ne ehtivät kangistua. Näin kalan väri ja rakenne säilyvät huippulaatuisena.

Norjan suosituin ja kansainvälisesti palkittu SALMA on 100% luonnollinen, lisäaineeton tuote. Tuotanto on pitkälti käsityötä ja vain parhaat yksilöt valitaan SALMA-tuotteiksi. Antibiootitta kasvatettu ja ravinnoksen palmuöljytöntä kalanrehua saanut kala on turvallista myös raakana syötäväksi. Lohiseläkkeet ovat vakuumipakattuja ja täysin hävikkeettömiä. Seläkkeet säilyvät tuotannosta 11 vuorokautta.

Yksinkertainen ja laadukas tuote

SALMA vakuumipakkausten design viestii selkeästi onko kyseessä back- vai bellyloin. Seläke on saatavilla kokonaisena ja puolikkaana. Tuotteet ovat vaihtuvapainoisia.

SALMA lohiseläkettä on saatavilla kaksi erilaista: backloin ja bellyloin. Bellyloin on hieman rasvaisempi ja se sopii hyvin paistettavaksi, uuniin sekä grilliin. Backloin sopii parhaiten ohueksi viipaloituna sashimiin ja sushiin. Kokonainen SALMA-lohiseläke painaa 600 - 990 g.

Puolikkaan SALMA lohiseläkkeen paino vaihtelee 175 g:sta aina 500 g:aan asti.

SALMA BRG on herkullinen lohiburgeri. Burgeri on valmistettu SALMA lohen fileepaloista ja mukana on hieman suolaa. Uniikki tuote sopii hyvin grilliin tai paistettavaksi. Yksi burgeri painaa 130 g. Pakkauksessa on kaksi burgeria pakattuna muotoiltuun vakuumiin.


Lue lisää & tutustu SALMA-resepteihin: www.salma.no/en

 
SALMA leikkuut.png
 
Familia Pro SALMA salmon loin.jpg
Familia Pro SALMA salmon loin belly.jpg
 
 

Katso video ja tutustu norjalaisen SALMAn tarinaan.

 

 
Markkinointi PNM Holding