Kesän Familia Pro -uutuudet

 
Familia Pro Entrecotepihvit.jpg

Kevät on jo pitkällä ja aurinkoa riittää - on aika kääntää katse lähestyvään kesään ja kauden tuotteistukseen.

Esittelimme kesäkauden Familia Pro -uutuudet maaliskuussa Fastfood & Cafe -messuilla. Messuosastomme suosikit, näyttävät Luxury Tapas Lollipops -tikkarit vievät kielen mennessään: suolaisen makeissa tikkareissa makuina mm. ilmakuivattu kinkku ja meloni. Personoi tikkarit näyttäväksi esillepanolla!

Familia Pro Luxury Tapas Lollipops 001.jpg

Fingerfood-uutuuksia kesään

Kauden uutuuksistamme löydät kesään sopivat fingerfoodit. Laajenna alkupalavalikoimaa, ideoi kokonaan uusi menu tai tee vaivatonta lisämyyntiä helpoilla ja varmasti herkullisilla tuotteillamme. Uutuuksista löydät espanjalaiset croketit, rapeat kalatuotteet, dumplingit ja mini calzonet. Tarjoile odotettu uutuus bataattiristikko nyhtöpossun kera ja kruunaa komeus BBQ-kastikkeella. Suositut BBQ-kastikkeemme nyt kätevissä 2,5 l kannuissa kesän grillijuhliin.

Familia Pro Lamb Weston Bataattiristikkoperuna 6.jpg
Familia Pro BBQ-kastike Original.jpg

Italialaiset jälkiruoat & gluteenittomat uutuudet

Herkullisen lisän uutuuksiin tuovat makeat italialaiset jälkiruokauutuudet ja kakut. Milanolainen Bindi on klassinen italialainen jälkiruokatalo, jonka valikoimasta löytyvät italialaiset tiramisut ja tartufot. Kesäpäivään sopii täydellisesti kirpeän sitruunainen Limoncello-jäätelöpikari tai Limoncello Tartufo.

Älä unohda asiakkaita, jotka kaipaavat gluteenittomia vaihtoehtoja - leipomovalikoimamme uutuuksista löydät laadukkaat gluteenittomat tuotteet kesään. Gluteeniton mutakakku sopii hyvin jälkiruokalistalle tai kahvilan vitriiniin ja gluteeniton & laktoositon ohukainen täytettäväksi joko suolaisella tai makealla. Kaivattu lisä gluteenittomiin leipomotuotteisiin on laadukas burgersämpylä: gluteeniton briossi-hampurilaissämpylä, jonka rakenne kestää hevimmänkin täytteen.

Tutustu fingerfood-tuotteisiimme ja tilaa samalla perunapakasteet. Muista valmistautua hyvissä ajoin kevään juhlakauteen makein leipomotuottein ja päivitä valikoimaa suolaisin leipomotuottein.

Ota yhteyttä

Jos kaipaat lisätietoa tuotteistamme tai et jostain syystä löydä etsimääsi – ota reilusti yhteyttä!

ASIAKAS- JA MYYNTIPALVELU
Puh: +358 (0)20 755 8468
familiapro@pnm.eu

Aurinkoista kesän odotusta toivotellen,

Familia Pro -väki


Lue lisää


Kesän Familia Pro -uutuudet

Fingerfood & tapas

Peruna

Kastike

Kala

Porsas

Hedelmät & marjat

Kakut ja jälkiruoat

Leipomo, gluteeniton

 
 
 
Markkinointi PNM Holding