Herkullista ja vastuullisesti tuotettua pangasiusta

 
Pangasius on vaalea makean veden kala, joka sopii hyvin lounasruokailuun.

Pangasius on Aasiasta kotoisin oleva makean veden kalalaji, joka viihtyy hyvin paikallisissa ilmasto- ja vesiolosuhteissa. Vuosisatojen ajan villipangasius on ollut yksi suosituimmista aasialaisista kalalajikkeista sen herkullisen maun ja rakenteen vuoksi. Kestävän kehityksen menetelmin kasvatettu pangasius on ympäristölle ystävällisimpiä viljeltyjä kalalajeja: sen ympäristöjalanjälki on yksi pienimmistä.

Familia Pro -yhteistyökumppanimme, vietnamilainen Vinh Hoan edustaa alansa parasta kalaosaamista: ASC-sertifioitu pangasius on puhtaan vaaleaa, fileet ruodottomia ja rakenteeltaan kiinteitä. Kala on kestävän kehityksen periaattein tuotettua, vastuullisesti käsiteltyä ja täysin jäljitettävissä. Pangasiuksen vaalea maukas liha muistuttaa tuttua kuhaa ja sopii erinomaisesti mm. lounaskäyttöön.

Vinh Hoanin tarina alkoi Vietnamista, Dong Thapista vuonna 1997. Työssäkäyvä vietnamilainen äiti, Truong Thi Le Khanh, halusi muuttaa perheensä ja yhteisönsä elinoloja sekä muuttaa samalla koko maailman elintarvikeketjun toimintaa läpinäkyvämmäksi. Aiemmin kala-alalla työskennellyt Thi Le Khanh perusti oman kalanjalostusyrityksen.

Pienestä vesiviljely-yrityksestä kasvoi 13 vuodessa maailman suurin pangasiustuottaja. Yritys kattaa kalantuotannon aina rehun tuotannosta hautomoihin ja lopputuotteen pakkaamiseen asti.

Innovatiivisuudesta ja kestävän kehityksen ohjelmistaan palkittu yritys on tunnettu laadukkaista tuotteistaan, mutta samalla myös perhearvoistaan, joita se painottaa jokapäiväisessä toiminnassaan.

Yrityksen toiminta on edistyksellisesti sertifioitu ja se sai vuonna 2012 maailman ensimmäisenä pangasiustuottajana ASC-sertifikaatin (Aquaculture Stewardship Council), joka takaa vastuullisen kalankasvatuksen. Vinh Hoan listattiin Vietnamin pörssiin vuonna 2007. Nykyisellään yritys kasvaa jatkuvasti ja vuosittainen liikevaihto on n. 311,4 milj. €.

Familia Pro Pangasiusfilee.jpg

Pangasiusfilee lyhyesti

  • 100 % premium-kala, tuotettu korkein tuoreus-, tekstuuri ja makukriteerein

  • Vastaa luonnollisen ruoan trendiin

  • Prosessoimaton raaka-aine, ei lisättyjä fosfaatteja

  • Luontaisesti vähemmän natriumia

  • Pakastettu mahdollisimman tuoreena: vähemmän käsittelyä ja prosessointia tarkoittaa lyhyempää käsittelyaikaa ennen pakastusta

Valikoimastamme löydät pangasiuspakasteet mm. laadukkaana lisäaineettomana fileenä (ei lisättyä fosfaattia) sekä rullana, gluteenittomasti leivitettynä fileenä ja burgerina.

Lue lisää: vinhhoan.com

Yhteistyökumppanimme Vinh Hoan on vietnamilainen pangasiusviljelijä. Katso video ja tutustu lähemmin yrityksen toimintaan.


 
Markkinointi PNM Holding