Juhlakauden herkut

 
Familia Pro Juhlakauden herkut.jpg

Loppuvuoden juhlakausi on alkamaisillaan ja pikkujoulukalenterit täyttyvät vauhdilla.

Kokosimme valikoimistamme juhlakauteen sopivat herkut helpottamaan foodservice-ammattilaisten suunnittelua ja aikaa säästämään. Mukavia suunnitteluhetkiä ja tunnelmallista alkavaa juhlakautta!


Säihkettä juhlapöytään

Raspberry Sparkle Mess Cheesecake on mahtava pari kuohuviinille. Digestivepohjalle kasattuun herkullisen viileään juustokakkuun on sekoitettu pirteää vadelmaa. Näyttävyyttä kakkuun tuo päälle ripoteltu pakastekuivattu vadelma sekä juhlava hopeapöly. 

familia pro 1.jpg

Älä unohda erikoisruokavalioita

Valikoimistamme löydät paljon gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja. Kuvan herkullinen omenapiiras on leivottu gluteenittomalle piirakkapohjalle. Piirakan kruunaa päälle ripoteltu korkealaatuinen, karamellin makuinen demerara-raakaruokosokeri.

familia pro 3.jpg

Vaivatonta ja herkullista

Kalkkunanliha on mureaa ja vähärasvaista. Familia Pro Uunivalmis kalkkunanrinta paistopussissa on mitä helpoin valmistaa: paistopussi avautuu uunissa itsestään kun liha on kypsää.

familia pro 7.jpg

 

Familia Pro -valikoimasta löydät laadukkaita raaka-aineita ja aikaa säästäviä valmisteita juhlakauteen. Laaja tuotevalikoimamme koostuu tuoreesta lihasta ja pakastetuotteista. Lisäksi löydät valikoimastamme korkealaatuiset leipomotuotteet.

Tutustu leipomovalikoimamme makeisiin, suolaisiin ja gluteenittomiin tuotteisiin linkeistä.

 
 
familia pro 4.jpg
 
 
Markkinointi PNM Holding