Laadukkaita uutuuksia broilerivalikoimaan

 
Familia Pro Broilerifilee.jpg

Broilerivalikoimamme täydentyy Searan kypsillä, grillatuilla ja paneroiduilla tuotteilla.

Broilerituotteiden kulutus on kasvanut Suomessa edellisvuoteen verrattuna voimakkaasti. Broileri on vakiinnuttanut paikkansa lounas-, take away- ja a´la carte -ruokailussa ja kategoria jatkaa kasvuaan. Vastaamme kasvavaan kysyntään tuomalla 12 uutta tuotetta broilerituotteiden valikoimaamme. Aloitamme alkuvuodesta 2019 toimitukset uusilla halal-sertifioiduilla broilerituotteilla.

Kypsät Familia Pro -uutuudet tuottaa brasilialainen Seara. Raaka-aine tulee brasilialaisilta perhetiloilta, joilla on optimaaliset kasvatusolosuhteet. Tilat sijaitsevat lähellä tuotantoa, joka vähentää kuljetuksesta aiheutunutta stressiä eläimille ja vaikuttaa positiivisesti lihan laatuun. Lisäksi hyvät tuotanto-olosuhteet, eläinten hyvinvoinnista huolehtiminen ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan toimiminen takaavat laadukkaan lopputuotteen.

Seara valmistaa yli 65 vuoden kokemuksella tuotteita, jotka ovat helppokäyttöisiä ja innovatiivisia. Toimittaja takaa koko tuotantoketjun jäljitettävyyden.

Familia Pro Broilerikuutio.jpg

Ennen loppukäyttäjälle päätymistä kaikki tuotteet käyvät läpi tarkan laatuprosessin. Yritys on yksi maailman suurimpia tuottajia, joten prosessit ja eläinten hyvinvoinnista huolehtiminen ovat huippuluokkaa. Laadun takeena yritys kantaa mm. seuraavia sertifikaatteja: ISO 14001, ISO 17025, SWA, Global GAP, Swiss Law, BRC, ALO SR 916.51, CFM, BSCI ja Halal. Seara käsittelee siipikarjaa n. 1,3 mrd. lintua vuodessa ja vie tuotteita yli 27 maahan.

Kypsät uutuusbroilerit on pakattu 1 - 2,5 kg pakkauksiin. Pakastesäilyvyys on 18 kk tuotannosta.

Familia Pro -valikoimasta löydät kypsien uutuuksien lisäksi myös raa’at broilerituotteet niin tuoreena kuin pakasteena.

 

 
Markkinointi PNM Holding