Miten vaalea vasikanliha eroaa naudanlihasta

 
Espanjalainen Iberico on tunnettu marmoroinnista ja intensiivisestä maustaan.

Vaaleaa vasikkaa kutsutaan keittiökielellä maitovasikaksi. Lihan tunnusmerkkinä on mm. maitoruokinnan ja nuoren iän tuoma vaalea väri, joka erottaa sen muusta vasikan- ja naudanlihasta. Vaalea vasikanliha on takuumureaa, vähärasvaista sekä erittäin ravintorikasta.

Vasikanlihaksi kutsutaan alle satakiloisen naudan lihaa. Vasikanliha on vaaleaa, mureaa ja maukasta, mutta miedompaa ja vähemmän rasvaista kuin naudan liha. Vasikka paloitellaan pitkälti samalla lailla kuin naudan ruho, joten liha sopii klassisten leikkeiden lisäksi hyvin paistiksi, kyljyksiksi, pataruokiin ja jauhelihaksi.

Hollantilainen vasikanlihan tuottaja T. Boer on toiminut yli 10 vuotta yhteistyökumppaninamme. Vasikkamme tuotantoketju on läpinäkyvä ja sertifioitu. Hinta-laatusuhteeltaan tuotteet ovat markkinoiden laadukkaimpia.

Ylpeä Hollannin Kuningastalon hovitoimittaja T. Boer tietää laadukkaan ja vastuullisen tuotannon reseptin. Boerin tuotanto on täysin integroitu eli tuotantoprosessi on läpinäkyvä ja vastuullinen, joka takaa korkealaatuisen lihan. Maitovasikkatuotteet ovat GMO-vapaita, halal-sertifioituja ja lisäksi toimittajalla on seuraavat laatusertifikaatit: BRC, ISO 22000, ISO 14001 sekä IFS

Yritys tuottaa n. 8000 vasikkaa viikossa ja onkin yksi maailman merkittävimmistä vasikkatuottajista.

 
Boer logo.png
 
Vaalea vasikka.png