Monipuolinen riista tuo makua arkeen ja juhlaan

 
Espanjalainen Iberico on tunnettu marmoroinnista ja intensiivisestä maustaan.

Syksy ja alkava talvi ovat riistakauden parasta aikaa. Familia Wild kattaa pöydän kauden erityisherkuilla, riistalinnuilla.

Vihreistä nummista ja rehevistä metsästysmaista tunnettu Englanti on maailmankuulu metsästyskulttuuristaan. Pienriistatuotteemme tulevat maan hienoimmista maisemista pitkällä kokemuksella: maaseudulta rannikoille ja metsästä erämaa-alueisiin.

Familia Wild -riistavalikoimamme pienriistatuotteissa maistuvat luonnon villit maut. Saatavilla on niin kokonaiset patavalmiit linnut kuin fileet: kokeile vaikka kokonaista fasaania tai riekon rintafileetä. Riistalinnunliha on vähärasvaisempaa kuin naudan- tai porsaanliha. Villisorsan ja muiden riistalintujen maku on voimakkaampi kuin esimerkiksi tutun broilerin. Muutamilla lintulajeilla lihan väri on tumma. Hienosyisten riistalintujen syvien makujen pariksi sopivat luonnolliset maut, jotka korostavat riistan hienostuneisuutta.

Riistalinnut ovat villinä ammuttuja. Englanninkielinen metsästystermi ’Stalking’ tarkoittaa, että riista on jalan metsästetty eikä metsästyksessä käytetä koirajahteja. Menetelmä on eläimelle stressittömämpi ja lopputuloksena on laadukas premium-lopputuote.

Riistaa aidosti ja kestävästi

Yhteistyökumppanimme englantilainen Ben Rigby Game on korkealaatuisten riistatuotteiden toimittaja. Perheyritys toimii nykypäivänä samalla aitoudella ja intohimolla kuin se on toiminut vuodesta 1979 asti. Alunperin legendaariseen Lontoon Smithfield Market -lihatukkuun tuotteita toimittanut yritys on tehnyt pitkään töitä laadun ja tuotekehityksen ympärillä ja se näkyy huippulaatuisissa tuotteissa.

Lihan jäljitettävyys on 100%:sesti taattu ja tuotteet on valmistettu korkeiden standardien mukaisesti FSA-hyväksytyissä tiloissa Maldonissa, Essexissä. Yhdessä metsästys sekä modernit tuotantotilat ja tehokas tuotantoprosessi vaativat toimiakseen alan ammattitaitoisimmat asiantuntijat. Asiantuntijatiimi tekeekin väsymättömästi töitä laadun ylläpitämiseksi kestävän kehityksen periaattein. Yritys on BRC-sertifioitu.

Familia Wild -valikoimastamme löydät useita erilaisia riistatuotteita pienriistalinnuista aina saksanhirveen, villisikaan ja kenguruun asti.

Familia_Pro_Saksanhirvi.jpg
 

 
Markkinointi PNM Holding