Surimi sopii sushiin ja salaattiin

 
Vici Surimi.jpg

Surimi on japanilaisesta keittiöstä lähtöisin oleva vaaleasta kalasta valmistettu kalapuriste, jota käytetään usein sushissa, salaateissa ja muissa aasialaistyyppisissä ruoissa. Sana surimi on japania ja tarkoittaa jauhettua lihaa.

Surimin valmistuksessa seitin ja turskan liha hienonnetaan, siivilöidään, pestään ja puhdistetaan huolellisesti nahasta ja ruodoista. Lopuksi kalamassa maustetaan ja puristetaan haluttuun muotoon.

Valmiit surimipuikot ja -palat ovat kypsiä pastöroituja tuotteita eli käyttövalmiita sellaisenaan. Ne sopivat hyvin tarjottavaksi erilaisten dippikastikkeiden kanssa sekä mm. susheihin ja kala- ja äyriäisvartaisiin.

Surimituotteemme ovat laadukkaita sekä muodoltaan että rakenteeltaan tasalaatuisia. Maukkaat tuotteet ovat gluteenittomia, vähärasvaisia ja runsaspriteiinisia.

Surimi sushi.png
Vici_logo.png
 
  • Vici on yksi maailman suurimmista surimituottajista

  • Liettualainen vuonna 1991 perustettu yritys, yksityisomistuksessa

  • Yrityksellä on 20 myyntitoimistoa ja 13 tehdasta pääasiassa Euroopassa

  • Osa Vičiūnai Group -yritysryhmää, joka työllistää 8000 työntekijää

  • Liikevaihto vuosittain 500 M€

  • Vientiä 58 maahan

Vici sertifications.JPG

Familia Pro by Vici Surimi-tuotteet