Syksyn 2019 messukiertue

 
PNM FS-team 2018 v2.jpg

Uusi nimi, laajempi valikoima

Yrityksemme nimi muuttuu, kun Gourmet Gruppen Finland Oy fuusioidaan osaksi PNM-Pan Nordic Meat Oy:tä. Yrityksemme uusi nimi on 1.11.2019 alkaen PNM Gourmet Oy. Lue tiedote fuusiosta alta.

Löydät PNM Gourmet -valikoimasta myös tulevaisuudessa Familia Pro -tuotemerkin foodservice-tuotteet. Saatavilla on lisäksi valikoima kansainvälisten brändien elintarvikkeita, kuten Valrhona-suklaat, Ponthier hedelmä- ja marjapyreet, DeCecco-pastat ja Wiberg-mausteet sekä paljon muuta.

Syyskuussa alkavan messukiertueen menussa mukana ovat mm. dumplingit, salaatti surimista sekä höyryävä Salsus-kanaliemishotti. Lisäksi pääset maistamaan Ponthierin hedelmä- ja marjapyreitä sekä Valrhonan korkealaatuisia suklaita.

Tervetuloa tutustumaan laajempaan valikoimaamme sekä uutuuksiimme!

Kespron Messut
3.9. Kespro Lahti, Lahti Halli
5.9. Kespro Tampere, Tampereen messu- ja urheilukeskus TähtiAreena
12.9. Kespro Kuopio, Kuopio-halli
17.9. Kespro Turku, Turun Messukeskus
19.9. Kespro Helsinki, Helsingin Messukeskus
25.9. Kespro Oulu, Ouluhalli
26.9. Kespro Rovaniemi, Lappi Areena

Heinon Tukkumessut
4.9. Heinon Tukkumessut, Helsingin Messukeskus

PNM-Pan Nordic Meat Oy ja Gourmet Gruppen Finland Oy fuusioituvat

PNM Holding Oy -konserniin kuuluva PNM - Pan Nordic Meat Oy osti 31.10.2017 allekirjoitetulla sopimuksella Gourmet Gruppen Finland Oy:n koko osakekannan. Yritysostosta alkaen tavoitteena on ollut luoda entistä vahvempi ja monipuolisempi elintarvikealan toimija Suomen markkinoille.

Gourmet Gruppen Finland Oy fuusioidaan PNM - Pan Nordic Meat Oy:öön. Fuusion oletetaan toteutuvan 31.10.2019. Uuden fuusioidun yrityksen nimi tulee olemaan PNM Gourmet Oy ja se tulee toimimaan PNM - Pan Nordic Meat Oy:n nykyisellä y-tunnuksella.

Fuusion johdosta PNM Gourmet vahvistaa asemiaan elintarvikkeiden maahantuojana ja tukkumyyjänä niin teollisuus-, tukku- kuin vähittäiskauppasektorillakin.

PNM - Pan Nordic Meat ja Gourmet Gruppen Finland toimivat erillisinä yhtiöinä lokakuun loppuun asti mutta fuusion valmistelut myös toiminnallisella tasolla on aloitettu. Yhteistyötämme koskevista käytännön muutoksista tiedotamme myöhemmin.

 
Markkinointi PNM Holding