Talvi- ja kevätkauden Familia Pro -uutuudet

 
Familia Pro Kevät 2019.jpg

Kauden Familia Pro -uutuuksissa on teemana keveys ja helppous. Lisää listalle laadukasta ASC-sertifioitua pangasiuskalaa tai löydä tarpeisiinne sopivat helppokäyttöiset broilerituotteet. Kiinnostavan lisän uutuuksiin tuovat aasialaisesta keittiöstä tutut dumplingit sekä surimituotteet.

Talvi- ja kevätkaudelle tarjoamme kiinnostavan kattauksen uutuustuoteita. Jakson uutuuslistalta löytyy uudistunut valikoima kypsiä broilerituotteita, kevyttä ASC-sertifioitua pangasiuskalaa, surimituotteita, fingerfood-kategorian uutuuksina dumplingit ja mini calzonet. Kattaus jatkuu aidoilla italialaisilla mozzarellajuustoilla, korkealaatuisilla Salsus-liemillä ja kastikkeilla sekä jälkiruokapöydän ohukaisilla.

Maaliskuun Fastfood-messut lähestyvät

On aika laittaa Helsingin Fastfood&Cafe&Ravintola 2019 -messut kalenteriin. Messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 6.-7.3.2019. Ympyröi kartasta Familia Pro & Gourmet Gruppen Finland yhteisosastomme 2c51 ja tule tutustumaan laajaan foodservice-valikoimaamme sekä uutuuksiimme. Tapaat osastollamme tiimimme lisäksi myös yhteistyökumppaneitamme maailmalta ja pääset tietysti herkuttelemaan. Tutustu ohjelmaan etukäteen ja rekisteröidy täällä. Tervetuloa, messuilla nähdään!

Tutustu kauden uutuuksiin

Alla voit tutustua tarkemmin kauden uutuuksiimme. Tilauksen teet helposti sähköpostitse tilaus@pnm.eu tai ottamalla yhteyttä asiakas- ja myyntipalveluumme puh: +358 (0)20 755 8468.

Aurinkoisia talvipäiviä ja mukavaa alkavaa kevättä!


Naudanliha

Siipikarja

Kala & äyriäiset

Juusto

Fingerfood

Kastikkeet & liemet

Leipomo, makeat

Leipomo, suolaiset

Leipomo, gluteeniton

 
Markkinointi PNM Holding