Tuorekaritsaa uniikista Uudesta-Seelannista

 
Familia Pro Karitsan kare on herkullinen takuumureutensa ansiosta.

Uutuutena Familia Pro -valikoimassa nyt premium-luokan takuumurea tuorekaritsa.

Uudella-Seelannilla on pitkät perinteet laatukaritsan ja -lampaan kasvatuksessa. Maan uniikki luonto ja ilmasto mahdollistavat terveellisen ja luonnollisen lihan tuotannon kestävää kehitystä edistäen. Karja laiduntaa ympäri vuoden ulkona, jossa se nauttii luonnollisesta ruokavaliosta. Farmit sijaitsevat vehreällä Pohjoissaarella keskellä vuoria ja tulivuorten huippuja. Tuotteiden jäljitettävyys on huippuluokkaa ja informatiivinen etiketöinti moitteetonta.

Karitsa on alle vuoden ikäinen lammas, jonka liha on lampaan lihaa vähärasvaisempaa. Hienosyinen karitsan liha on mureaa ja pehmeää. Liha on miedon makuista ja se tuo kaivattua vaihtelua ja juhlavuutta arkisemmille vaihtoehdoille. Mieto karitsa sopii loistavasti vahvojen makujen pariksi – yrtit, valkosipuli ja tummat kastikkeet korostavat lihan ominaisuuksia. Karitsan kare valmistuu nopeasti grillaamalla: rasva ja luut antavat lisää makua lihalle.

Tuorekaritsatuotteemme ovat ravintolakeittiön ehdoton valinta, sillä liha on pakastekaritsaa laadukkaampaa - yli 50 vrk mureutunutta. Tuoretuotteiden säilyvyys vaihtelee 40 vrk (luuttomat) ja 30 vrk (luulliset) välillä.

Karitsa- ja lammastuottajamme Taylor Preston on toiminut saarivaltion Pohjoissaarella Wellingtonissa vuodesta 1991. Yksityisessä omistuksessa olevalla perheyrityksellä on pitkät perinteet lihan parissa: Taylor ja Grace -suvuilla on yli 150 vuoden farmarihistoria ja Preston-suvulla on yli 100 vuoden osaaminen lihanleikkuusta. Lammasta ja karitsaa yritys prosessoi 40 000 tonnia vuodessa. Vientiä on yli 60 maahan ja koko tuotanto on halal-sertifioitu. Modernit tuotantotilat ja toimintaprosessit takaavat tuotteiden turvallisuuden. Lihan laatu taataan säännöllisin auditoinnein tuotantoketjun jokaisessa vaiheessa varmistaen, että korkeat tuotantostandarit täyttyvät.

Vastuullinen toiminta ja läheisessä yhteistyössä uusi-seelantilaisten tuottajien kanssa toimiminen on edellytys huippulaadulle. Jokaisesta Familia Pro -tuotemerkin alla myytävästä karitsa- ja lammaspakkauksesta löytyy koodi, joka kertoo lihan teurastus- ja leikkuulaitoksen sekä -päivämäärän.

Valikoimastamme löydät useita eri ruhonosia ja leikkuita sekä tuoreena että pakasteena. Tuorekaritsatuotteet pakataan pieniin kuluttajaystävällisiin pakkauksiin. Kokeile esimerkiksi Familia Pro Luutonta karitsan paistia tai Familia Pro Karitsan karetta.


 
Markkinointi PNM Holding