Värikäs vege hurmaa niin vegaaniasiakkaat kuin fleksaajat

 
Familia Pro Vegaaniset tuotteet vegaanituotteet.png

Maailman suurinta ruokatrendiä ei voi olla huomaamatta: kasvisruokailun trendi tuo melkein huomaamatta valikoimaan uutta eloa ja väriä. Asiakkaat etsivät nyt kiinnostavia vaihtoehtoja maku edellä.

Kasvisruoasta on tullut todellinen ilmiö ja viimeistään nyt on aika tarjota laadukasta kasvisruokaa, sille on varmasti kysyntää! Kasvisruokailuun on monia syitä eikä enää vain ’yhtä oikeaa tapaa’. Osa tekee valintansa terveydellisin perustein, osa ekologisista tai eettisistä syistä.

Flexitaristi: Sekasyöjä, joka syö kasvisruokaa muttei sulje lihaa pois ruokavaliosta. Pitää kasvispäiviä, -viikkoja tai pidempiä kausia.

Vegaani: Ei syö mitään eläinkunnasta peräisin olevia tuotteita kuten lihaa, kalaa, munia, maitotuotteita ja niiden johdannaisia.

Kasvisproteiinit - proteiinia herneestä ja vehnästä

Familia Pro Nyhtöherne™ tuo uusia tuulia kasvis- ja vegaaniruokaa tarjoaviin keittiöihin. Herkullisen makuinen ja rakenteeltaan napakka Nyhtöherne vastaa kasviproteiinien kysyntään ja ruokatrendejä seuraavien asiakkaiden toiveisiin. Broilerin tapaan käytettävä kasvisproteiini sopii monen ruokavalioon. Monikäyttöinen herneproteiinipohjainen kasvisvalmiste on käyttövalmis irtopakaste.

Kypsänä pakasteena myytävän uutuuden avulla hävikin hallinta on helppoa: sitä voi valmistaa sekä suuria määriä kerralla että yksittäisiä annoksia à la minute. Familia Pro Nyhtöherne™ sopii hyvin valmiiseen kastikkeeseen tai keittoon, rapeaksi pannulla paistettavaksi tai käytä sitä vaikkapa patojen ja vuokien raaka-aineena. Erityisesti Välimeren yrtein maustettu Nyhtöherne™ sopii myös sellaisenaan sulatettuna esimerkiksi leipien täytteeksi ja salaatteihin.

Familia Pro Nyhtöherne™

 • Runsaasti proteiinia - 31 g/100 g

 • 100% vegaaninen

 • Lisäaineeton

 • Laktoositon

 • Gluteeniton

 • Soijaton

Familia Pro Vegaaninen Seitanlastu on vehnäproteiinista valmistettu maustettu kypsä irtopakaste. Ohueksi viipaloitu seitan sopii vitriinituotteiden täyttämiseen, pizzan ja muiden take away -tuotteiden proteiiniksi. Seitan on valmistettu vehnästä, joten huomioi suunnittelussa tuotteen sisältämä gluteeni.

Kasvisproteiinit sopivat käytettäväksi hyvin:

 • Rapeaksi paistettuna

 • Patoihin ja vuokiin

 • Kastikkeisiin

 • Keittoihin

 • Salaatteihin

 • Leipien täytteeksi

Värikkäät kasvikset ja yrtit inspiroivat kehittämään uutta

Kasvisbrunoiset: Kukkakaalista, parsakaalista ja bataatista valmistetut brunoiset, tuttavallisemmin kasvisriisit sekä kukkakaaliriisisekoitus hurmaavat monikäyttöisyydellään. Korvaa perinteiset hiilihydraatit pieneksi kuutioiduilla kasviksilla. Lisäksi saatavilla kukkakaalisekoitus, jossa kukkakaaliriisin lisäksi punaista kvinoaa ja vihreitä linssejä.

Paahdettu maissi Mexicana: Herkullinen sekoitus paahdettua maissia, punaisia kidney-papuja, grillattua punaista paprikaa maustettuna oliiviöljyllä ja savuisen tulisella Mexican-mausteseoksella.

Thai-yrittisekoitus: Aasialainen yrittisekoitus inkivaariä, korianteria, salottisipulia, sitruunaruohoa, murskattuja limen lehtiä, valkosipulia ja punaista chiliä. Sekoitus sopii täydellisesti maustamaan Thai-ruokia, keittoja, kastikkeita ja marinadeja.

Tutustu vegaanituotteisiin

Alla voit tutustua tarkemmin Familia Pro -valikoimasta löytyviin vegaanituotteisiin. Tilauksen teet helposti sähköpostitse tilaus@pnm.eu tai ottamalla yhteyttä asiakas- ja myyntipalveluumme puh: +358 (0)20 755 8468.


Kasvis & hedelmä

Fingerfood

Lisukkeet

Kastikkeet & liemet

Leipomo, makeat

Leipomo, suolaiset

Leipomo, gluteeniton

 
Markkinointi PNM Holding