Raikas salaatti bulgurista ja Nyhtöherne™-kasvisproteiinista

 
Nyhtöherne-bulgursalaatti.jpg

25 annosta á 370 g

Yksi kulhoannos:
150 g Familia Pro Bulgur-kasvissekoitusta
50 g Familia Pro Nyhtöherne™ -tuotetta
100 g paahdettua bataattia ja porkkanaa
30 g appelsiini-kaurajugurttikastiketta
10 g granaattiomenan siemeniä (pakaste)
20 g salaattisekotusta
10 g kevätsipulirenkaita

Ainekset 25 annosta:
3750 g Familia Pro Bulgur-kasvissekoitusta
1250 g Familia Pro Nyhtöherne™ -tuotetta
2500 g paahdettua bataattia ja porkkanaa
750 g appelsiini-kaurajugurttikastiketta
250 g granaattiomenan siemeniä (pakaste)
500 g salaattisekoitusta
250 g kevätsipulirenkaita

Paahdettua bataattia ja porkkanaa
Ainekset:

1225 g bataattia kuutioina
1225 g porkkanaa kuutioina
20 g timjamin oksia
35 g appelsiininkuorta raastettuna
150 g rypsiöljyä
15 g suolaa
2 g mustapippuria rouhittuna
Valmistus:
Sekoita ainekset ja paahda 200 asteessa 15-20 minuuttia. Jäähdytä. 

Basilikaöljy
Ainekset:

200 g rypsiöljy
100 g basilikan lehtiä
Valmistus:
Soseuta blenderissä ja sekoita Familia Pro Nyhtöherne™ -suikaleiden joukkoon. 

Appelsiini-jugurttikastike
Ainekset:

700 g kaurajugurttia
10 g appelsiinin kuorta raastettuna
70 g appelsiinin mehua
5 g suolaa
5 g sokeria
Valmistus:
Sekoita kaikki ainekset ja anna maustua muutama tunti.

 
KasvisAnna Kantell